Search
× Search
Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Δελτία Τύπου

Άρθρο του υποψήφιου βουλευτή Β' Πειραιά, Γιάννη Τραγάκη, στην εφημερίδα "ΒΡΑΔΥΝΗ"
/ Κατηγορίες: Δελτία Τύπου

Άρθρο του υποψήφιου βουλευτή Β' Πειραιά, Γιάννη Τραγάκη, στην εφημερίδα "ΒΡΑΔΥΝΗ"

                                                                                                                                             Μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα

Οι εκλογές Της 7ης Ιουλίου είναι κομβικές για μέλλον της πατρίδας μας, ίσως οι πιο κρίσιμες εκλογές της μεταπολίτευσης. Το μεγάλο διακύβευμα είναι η πολιτική σταθερότητα στη διακυβέρνηση του τόπου, διότι αυτή επηρεάζει την κοινωνία, την οικονομία, τη λειτουργία των θεσμών, επηρεάζει τις ζωές μας.

Είναι κρίσιμο την επόμενη ημέρα να υπάρχει ισχυρή κυβέρνηση, που θα αναλάβει το βάρος της εθνικής αναγέννησης.

Η μακρά μου εμπειρία στην πολιτική, μου δίνει το δικαίωμα να πω ότι τώρα είναι η μεγάλη μας ευκαιρία, ο άνεμος είναι ούριος.

Με την αριστερά απομυθοποιημένη και τον λαϊκισμό ηττημένο, με μια έτοιμη, αποφασισμένη, μεταρρυθμιστική κυβέρνηση, με ξεκάθαρο, ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα, με μια καθαρή τετραετία, χωρίς ουσιαστικά το εμπόδιο της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας και με οδηγό το συμβόλαιο αλήθειας με τους πολίτες, πραγματικά πιστεύω ότι μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα. 

Να εφαρμόσουμε το σχέδιο μας, για υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, για προσέλκυση επενδύσεων, για νέες δουλειές, καλύτερες και καλοπληρωμένες, για λιγότερους φόρους και εισφορές, για στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και των αδύναμων κοινωνικών ομάδων. Παράλληλα, με ένα ευρύ πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων στη δημόσια διοίκηση, στη δικαιοσύνη, στην υγεία, την παιδεία.

Για πρώτη φορά, μετά από δέκα χρόνια κρίσης, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις ώστε η πατρίδα μας να πάει ψηλά. Μια μεγάλη, μια ξεκάθαρη νίκη της Νέας Δημοκρατίας θα σημαίνει μια αυτοδύναμη Ελλάδα.

Σε αντίθετη περίπτωση, η χώρα θα μπει σε νέες περιπέτειες, θα ξαναπάει σε εκλογές με τη νάρκη της απλής αναλογικής, με προοπτική ακυβερνησίας, με τον ηττημένο ΣΥΡΙΖΑ στο παιχνίδι και με μια μεγάλη ευκαιρία χαμένη.

Για αυτό, υποστηρίζω ότι το μεγάλο διακύβευμα των εκλογών είναι το μέλλον της πατρίδας μας, αυτοδύναμη Ελλάδα με μεγάλη ανάπτυξη ή απλή αναλογική και ακυβερνησία

Print
2417 Rate this article:
No rating
Όροι χρήσηςΠολιτική ΑπορρήτουCopyright 2024 ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΤΡΑΓΑΚΗΣ
Επιστροφή πάνω