Search
× Search
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Δελτία Τύπου

/ Κατηγορίες: Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Κοπή πίτας του πολιτικού γραφείου του Προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας & Βουλευτή Ν.Δ. Β' Πειραιά κ. Γιάννη Τραγάκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Την καθιερωμένη κοπή πίτας του πολιτικού του γραφείου πραγματοποίησε χθες ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Βουλευτής Ν.Δ.  Β’ Περιφέρειας Πειραιά κ. Γιάννης Τραγάκης, σε μια κατάμεστη από εξακόσιους και πλέον φίλους του αίθουσα του Δημαρχείου της Νίκαιας.
Ο κ. Τραγάκης, αφού, καταρχήν, ευχαρίστησε τους συμπολίτες του για τη δυναμική τους παρουσία, έκανε αναφορά στην καταστροφική διετία της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και ανέλυσε διεξοδικά τους λόγους για τους οποίους η Ν.Δ. υπερψήφισε τη νέα δανειακή σύμβαση, προκειμένου η χώρα να αποφύγει μια ανεξέλεγκτη χρεοκοπία, να παραμείνει στην ευρωζώνη και να απομειώσει το χρέος της κατά 100 δισεκατομμύρια ευρώ.
Ο κ. Τραγάκης, ολοκληρώνοντας την ομιλία του τόνισε ότι η Ελλάδα ποτέ δεν είχε ανάγκη τις εκλογές όσο τις έχει τώρα. «Ο λαός πρέπει να εκφραστεί, ο τόπος έχει ανάγκη από μια ισχυρή κυβέρνηση, με φρέσκια λαϊκή εντολή. Η Νέα Δημοκρατία είναι το μόνο κόμμα σήμερα που μπορεί να συγκροτήσει μια σταθερή και αξιόπιστη κυβέρνηση για τη χώρα»
Print
1490 Rate this article:
No rating
Όροι χρήσηςΠολιτική ΑπορρήτουCopyright 2024 ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΤΡΑΓΑΚΗΣ
Επιστροφή πάνω