Search
× Search
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Δελτία Τύπου

/ Κατηγορίες: Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Μεγάλη ανοικτή συγκέντρωση στο Κερατσίνι πραγματοποίησε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής & Υπ. Βουλευτής ΝΔ Β' Πειραιά Γ. Τραγάκης

 

Πειραιάς, 8/9/07
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στη πλατεία Λαού, στο Κερατσίνι, μίλησε χθες, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στη Β΄ Πειραιά κ. Γιάννης Τραγάκης.
 
Στην ομιλία του ο κ. Τραγάκης έκανε ειδική αναφορά στα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που έχει δρομολογήσει η κυβέρνηση για την Β΄ Πειραιά.
 
«Μαζί πορευτήκαμε, μαζί αγωνιζόμαστε χρόνια τώρα για να πάψει η Β΄ Πειραιά να είναι υποβαθμισμένη περιφέρεια.
Ο Πρωθυπουργός επέλεξε να είναι υποψήφιος και στην Β΄ Πειραιά δείχνοντας για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον του για την περιφέρειά μας.
Μαζί προχωράμε μπροστά, για να δώσουμε στέρεες λύσεις στα προβλήματα της περιοχής μας που δεκαετίες παρέμεναν άλυτα» τόνισε ο Πειραιώτης βουλευτής.
 
Ο κ. Τραγάκης αναφέρθηκε στα χρονίζοντα σοβαρά προβλήματα της περιοχής, όπως το ζήτημα της κατασκευής επεξεργασίας λυμάτων στην Ψυτάλλεια, όπου η Νέα Δημοκρατία έδωσε λύση.
 
Με την ανάπλαση της λιμενοβιομηχανικής ζώνης του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, δημιουργείται ένα σύγχρονο ναυτιλιακό κέντρο και ένα υπερτοπικό πάρκο με υποδομές αθλητισμού και πολιτισμού, το οποίο θα αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή μας.
Δημιουργείται Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου στο Κερατσίνι. Ολοκληρώνεται η αστική ανάπλαση της περιοχής των προσφυγικών.
Η μάχη για την μείωση της ανεργίας συνεχίζεται γιατί για μας είναι το σοβαρότερο κοινωνικό πρόβλημα, τόνισε ο κ. Τραγάκης. 
 
Χαιρετισμό απηύθυνε στην χθεσινή ομιλία ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης κ. Παν. Λεοντιάδης ενώ παραβρέθηκαν Δημοτικοί και Διαμερισματικοί Σύμβουλοι του Κερατσινίου και πλήθος κόσμου.

Print
1784 Rate this article:
1.0
Όροι χρήσηςΠολιτική ΑπορρήτουCopyright 2024 ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΤΡΑΓΑΚΗΣ
Επιστροφή πάνω