Search
× Search
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Δελτία Τύπου

/ Κατηγορίες: Δελτία Τύπου

Επίσκεψη του Αντιπρόεδρου της Βουλής Ι. Τραγάκης στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΡΑΓΑΚΗΣ
Αντιπρόεδρος της Βουλής
Υπ. Βουλευτής ΝΔ Β’ Πειραιά
 
 
 
Αθήνα, 6 Σεπτεμβρίου 2007
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Με το ιατρικό, νοσηλευτικό και πολιτικό προσωπικό του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας «Αγ. Παντελεήμων» συναντήθηκε σήμερα ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Β’ Πειραιά κ. Γιάννης Τραγάκης.
 
Ο κ. Τραγάκης κατά την επίσκεψή του, συνομίλησε με τους εργαζόμενους του μεγαλύτερου νοσοκομείου της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά και αντάλλαξε απόψεις για τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει στον ευαίσθητο τομέα της υγείας.
 
«Έγιναν πολλά θετικά βήματα τα τελευταία τριάμισι χρόνια. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας, αυτός ο ευαίσθητος χώρος θέλει πολύ δουλειά ακόμη. Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας αποτελεί πρώτη μας προτεραιότητα. Ήδη δρομολογούμε την επαναλειτουργία των σύγχρονων τμημάτων επειγόντων περιστατικών που τόσο έχει ανάγκη το Γενικό Κρατικό.Η Νέα Δημοκρατία θα προχωρήσει  σε βαθιές τομές με σεβασμό στον πολίτη
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Τραγάκης συζήτησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την ανάγκη ενίσχυσης σε δυναμικό των δομών του ΕΣΥ με γιατρούς , νοσηλευτές και μέσα.
 
«Το κοινωνικό έργο και η προσφορά στον πολίτη δεν τελειώνει ποτέ» κατέληξε ο κ. Τραγάκης.
Print
1687 Rate this article:
No rating
Όροι χρήσηςΠολιτική ΑπορρήτουCopyright 2024 ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΤΡΑΓΑΚΗΣ
Επιστροφή πάνω