Search
× Search
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Δελτία Τύπου

/ Κατηγορίες: Δελτία Τύπου

Ομιλία του Αντιπροέδρου της Βουλής Ι. Τραγάκη στην Σαλαμίνα

 
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
 
Γ’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ι. ΤΡΑΓΑΚΗΣ
 
 
Αθήνα, 24 Αυγούστου 2007
 
 
ΔελτίοΤύπου
 
Σε μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στη Σαλαμίνα, μίλησε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στη Β’ Εκλογική Περιφέρεια Πειραιά, κ. Γιάννης Τραγάκης.
 
Ο κ. Τραγάκης, μιλώντας σε εκατοντάδες πολίτες της Σαλαμίνας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο ζήτημα της ανεργίας, τονίζοντας ότι έχουν γίνει σημαντικά βήματα, αλλά χρειάζονται ακόμη περισσότερα σε αυτό το σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα.
 
Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, μίλησε για τις μεταρρυθμίσεις και τις τολμηρές δράσεις της Νέας Δημοκρατίας, στη στρατηγική του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και στην ανάγκη συνέχειας της λύσης των προβλημάτων του τόπου.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο κ. Τραγάκης αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες και στις δράσεις του, με τις οποίες έδωσε λύση σε πολλά χρονίζοντα προβλήματα συμπολιτών του όχι μόνο στη Σαλαμίνα, αλλά γενικότερα στη Β’ Πειραιά.
 
«Ζητώ από εσάς να αξιολογήσετε όσα μαζί πετύχαμε αυτά τα 3,5 χρόνια. Όσα μαζί κατακτήσαμε. Είμαι σίγουρος ότι θα αξιολογήσετε όσα πετύχαμε λαμβάνοντας υπόψη τι παραλάβαμε και τι αντιμετωπίσαμε», κατέληξε ο κ. Τραγάκης, ο οποίος έγινε θερμά δεκτός από τις Σαλαμινιώτισσες και τους Σαλαμινιώτες.
Print
1918 Rate this article:
No rating
Όροι χρήσηςΠολιτική ΑπορρήτουCopyright 2024 ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΤΡΑΓΑΚΗΣ
Επιστροφή πάνω