Search
× Search
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Δελτία Τύπου

Προεκλογική ομιλία στη Σαλαμίνα
/ Κατηγορίες: Δελτία Τύπου

Προεκλογική ομιλία στη Σαλαμίνα

Μεγάλη προεκλογική ομιλία πραγματοποίησε στη Σαλαμίνα, χθες το απόγευμα, Δευτέρα 8 Μάϊου, ο υπ. Βουλευτής Β’ Πειραιά, Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Τραγάκης, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων «Ακταία» στο Αιάντειο.

 

Ο Γιάννης Τραγάκης αναφέρθηκε, καταρχήν, στα τοπικά προβλήματα που ταλανίζουν διαχρονικά το νησί, αλλά και στις σημαντικές αναπτυξιακές του δυνατότητες, οι οποίες αναδεικνύονται με το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης κατά κύριο λόγο, καθώς και το πρόγραμμα «ΦιλόΔημος ΙΙ».

 

Στη συνέχεια, ανέπτυξε το μεγάλο έργο που επιτέλεσε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τη μείωση της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών, την αύξηση των επενδύσεων και των εξαγωγών, τη μείωση της ανεργίας, την αύξηση του κατώτατου μισθού, την ενίσχυση στις συντάξεις, την επίλυση του μεταναστευτικού. Υπογράμμισε, επίσης, τις τρεις σημαντικές δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού για μείωση του ΕΝΦΙΑ 10% σε κάθε σπίτι που ασφαλίζεται, αύξηση 40% στο επίδομα παιδιού και την «κάρτα 18άρη» ύψους 150 ευρώ.

 

Κλείνοντας, ο κ. Τραγάκης κάλεσε τους φίλους του σε εκλογική συστράτευση:

«Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία η χώρα δεν έχει την πολυτέλεια για πειράματα, δεν πρέπει να ρισκάρουμε τις κατακτήσεις μας, δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για χαλαρές ψήφους, ούτε για μηνύματα ανέξοδης διαμαρτυρίας. Μας περιμένουν τρεις Κυριακές μέχρι τη μεγάλη νίκη. Εμπρός, λοιπόν, Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες, όπως μαζί είμαστε όλα αυτά τα χρόνια, μαζί ριχνόμαστε και τώρα στην καινούργια μάχη. Ψηλά οι σημαίες της νίκης. Ζήτω η Νέα Δημοκρατία, ζήτω η Ελλάδα. Η σημερινή σας παρουσία μου δίνει δύναμη και αποφασιστικότητα. Σας ευχαριστώ. Από την καρδιά μου».

Print
634 Rate this article:
5.0
Όροι χρήσηςΠολιτική ΑπορρήτουCopyright 2024 ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΤΡΑΓΑΚΗΣ
Επιστροφή πάνω