Search
× Search
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δελτία Τύπου

Προεκλογική ομιλία του υπ. Βουλευτή Β' Πειραιά, Ιωάννη Τραγάκη, στα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά
/ Κατηγορίες: Δελτία Τύπου

Προεκλογική ομιλία του υπ. Βουλευτή Β' Πειραιά, Ιωάννη Τραγάκη, στα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε, χθες, ο υποψήφιος Βουλευτής Β’ Περιφέρειας Πειραιά, τ. Αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Τραγάκης, με τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά στην Νίκαια. Στην ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων TERRA VERDE τίμησαν με την παρουσία εκατοντάδες ιατροί, οδοντίατροι και φαρμακοποιοί.

 

Ο κ. Τραγάκης, αφού, ευχαρίστησε τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά για τη δυναμική τους παρουσία, υπογράμμισε  την τεράστια σημασία των εκλογών της 7ης Ιουλία για τον τόπο: «Το μεγάλο διακύβευμα των εκλογών είναι το μέλλον της πατρίδα μας, το μέλλον των παιδιών μας. Θα πάμε την Ελλάδα επιτέλους μπροστά, με μια σταθερή και αποφασιστική κυβέρνηση ή θα μπλέξουμε σε περιπέτειες και ακυβερνησία;».

 

Στη συνέχεια, ανέπτυξε επίσης τους πέντε βασικούς άξονες του προγράμματος της Ν.Δ., για την Υγεία, δίνοντας έμφαση στην υλοποίηση στοχευμένων προσλήψεων νοσηλευτικού και εξειδικευμένου προσωπικού, την άμεση βελτίωση των συνθηκών στα δημόσια νοσοκομεία, την ενίσχυση των υποδομών και του ιατρικού εξοπλισμού, την προστασία των πιο αδύναμων συμπολιτών μας, την συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα χωρίς την επιβάρυνση των πολιτών.

 

Ολοκληρώνοντας, ο κ. Τραγάκης μίλησε σε πιο προσωπικό τόνο: «Με ξέρετε, με έχετε αξιολογήσει και με έχετε τιμήσει με τη ψήφο σας πολλές φορές. Γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα σας, τιμώ το λειτούργημα σας, το οποίο επιτελείτε μέσα δύσκολες συνθήκες, για αυτό σας κοιτάζω στα μάτια και σας ζητώ να με κρίνετε σωστά ακόμα μια φορά, γιατί γνωρίζετε ότι την επόμενη ημέρα θα είμαι όπως πάντα δίπλα σας».

Print
1865 Rate this article:
5.0
Όροι χρήσηςΠολιτική ΑπορρήτουCopyright 2024 ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΤΡΑΓΑΚΗΣ
Επιστροφή πάνω