Search
× Search
Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Δελτία Τύπου

/ Κατηγορίες: Συνεντεύξεις

Σημεία της συνέντευξης του Βουλευτή Β’ Πειραιά κ. Γιάννη Τραγάκη στο STAR CHANNEL

Σημεία της συνέντευξης του

Βουλευτή Β’ Πειραιά

κ. Γιάννη Τραγάκη

στο STAR CHANNEL

 

 

Για την επέτειο του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015:

 

Είναι μια θλιβερή επέτειος, δεν ξέρω γιατί την γιορτάζει ο ΣΥΡΙΖΑ. 

 

Αυτή τη στιγμή, αποκαλύπτεται ότι η όλη διακυβέρνηση των 18 μηνών στοίχισε στον ελληνικό λαό 100 δισεκατομμύρια ευρώ, μόνο 45 δις έφυγαν εξαιτίας των capital controls.

 

Οι αποκαλύψεις που έγιναν από τον καθηγητή του Τέξας αφορούν σε πράγματα που έχει ξαναπεί ο Βαρουφάκης, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για το plan B. Και μάλιστα σε ερώτηση αν ήταν γνώστης ο Πρωθυπουργός απέφυγε να απαντήσει και ξέρετε καμιά φοράς η σιωπή είναι αποδοχή συνενοχής.

 

Εναλλακτικό σχέδιο αυτής της μορφής, που προέβλεπε εθνικοποιήσεις, της Τράπεζας της Ελλάδος, των τεσσάρων συστημικών τραπεζών, επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, επιστράτευση των δημοσίων υπαλλήλων και η ασφάλεια της χώρας να περάσει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στο υπουργείο Εσωτερικών, πρέπει να ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας.

 

Η Ν.Δ. , με επικεφαλής τον Πρόεδρο της, τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, έχει καταθέσει από τις 30 Μαρτίου πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής για το τι είχε συμβεί τότε και ακόμα αγνοούν αυτή την πρόταση και έχω απευθύνει προσωπικές κατηγορίες στον Πρόεδρο της Βουλής για αυτή την καθυστέρηση.

 

Για το πρόγραμμα της Ν.Δ.:

 

Το πρόγραμμα μας έχει με κεφαλαία γράμματα την λέξη ανάπτυξη, η οποία θα ‘έρθει μόνο με επενδύσεις τις οποίες εμείς πιστεύουμε και θέλουμε να υλοποιήσουμε. Όσες επενδύσεις γίνονται στη χώρα μας, είτε η Cosco, είτε τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, είτε του ελληνικού, είναι επενδύσεις που συμφώνησε η Ν.Δ. Για να έρθουν οι επενδυτές πρέπει να υπάρχει φορολογική δικαιοσύνη και ευνοικό επενδυτικό περιβάλλον και αυτό τόνισε χθες στο Cityτου Λονδίνου ο κ. Μητσοτάκης, όπου συναντήθηκε με παράγοντες της διεθνούς οικονομίας. 

Print
1362 Rate this article:
No rating
Όροι χρήσηςΠολιτική ΑπορρήτουCopyright 2024 ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΤΡΑΓΑΚΗΣ
Επιστροφή πάνω