Search
× Search
Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Δελτία Τύπου

/ Κατηγορίες: Δελτία Τύπου

Συνεδρίαση Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων: Ενημέρωση Ελλήνων Ευρωβουλευτών για την προετοιμασία της Ελληνικής Προεδρίας 2014

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής, Πρόεδρος της Ειδικής Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Πρόεδρος της Επιτροπής του Κοινοβουλίου για την προετοιμασία της Ελληνικής Προεδρίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου 2014, κ. Γιάννης Τραγάκης, προήδρευσε στην συνεδρίαση της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων με θέμα ημερησίας διάταξης: «Ανταλλαγή απόψεων με τους Έλληνες Ευρωβουλευτές σχετικά με την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από τη χώρα μας, από 1/1/2014» .
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής παρουσίασε  αναλυτικά τον προγραμματισμό των κοινοβουλευτικών διασκέψεων που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της προεδρίας και ανέλυσε τις προτεραιότητες και τους στόχους της ελληνικής προεδρίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για το πρώτο εξάμηνο του 2014.
Στη συνέχεια, οι Έλληνες Ευρωβουλευτές και τα μέλη της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν και να ανταλλάξουν τις απόψεις και τις εμπειρίες τους, συμβάλλοντας στην αρτιότερη προετοιμασία του κοινοβουλευτικού σκέλους της ελληνικής προεδρίας.
Print
1397 Rate this article:
No rating
Όροι χρήσηςΠολιτική ΑπορρήτουCopyright 2024 ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΤΡΑΓΑΚΗΣ
Επιστροφή πάνω