Δήλωση του Γ. Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. κ. Γιάννη Τραγάκη σχετικά με τις αγωγές του επιχειρηματία κ. Βγενόπουλου κατά πολιτικών π
Δήλωση του Γ. Γραμματέα
της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ.
κ. Γιάννη Τραγάκη
σχετικά με τις αγωγές του επιχειρηματία κ. Βγενόπουλου
Αθήνα, 19 Μαΐου 2008
Σε ερώτηση των τηλεοπτικών σταθμών (MEGA, ANT1) να σχολιάσει τις αγωγές του επιχειρηματία κ. Βγενόπουλου κατά πολιτικών προσώπων, ο Γ. Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. κ. Γιάννης Τραγάκης δήλωσε:
«Καταδικάζω τις αγωγές που έχουν γίνει για πολιτικούς λόγους. Από την άλλη μεριά, όμως, καταδικάζω το να συνδέουμε αυτές τις αγωγές με πολιτικά κόμματα. Όπως, επίσης, καταδικάζω το γεγονός ότι προτού καν δούμε τη συμφωνία για τον ΟΤΕ, έφτασαν κόμματα και συγκεκριμένα η αξιωματική αντιπολίτευση να μιλάει για απιστία, να απειλεί με προανακριτική επιτροπή και στελέχη της να λένε δημόσια ότι πολιτικά πρόσωπα θα πάνε στη φυλακή. Αυτό συνιστά ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής»