Search
× Search
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Ομιλίες

/ Κατηγορίες: Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα της Κ.Ο. της Ν.Δ. κ. Γιάννη Τραγάκη στην Ε.Σ.Η.Ε.Α. και τα γραφεία της ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ

 ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ
                    ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , 10021 ΑΘΗΝΑ
                   ΤΗΛ. 210 3708 039 – 040, FAX: 210 3707 698
 
 
 
 
Αθήνα, 6 Νοεμβρίου 2007
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Φιλική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα στην Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (Ε.Σ.Η.Ε.Α.) ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. κ. Γιάννης Τραγάκης. Στην διάρκεια της συνάντησης, που έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Σ.Η.Ε.Α. και ο Πρόεδρος της κ. Πάνος Σόμπολος ανέπτυξαν στον κ. Τραγάκη τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και ιδιαίτερα το ασφαλιστικό, ενόψει και της κατάθεσης του σχετικού νομοσχεδίου στην Βουλή. Από την πλευρά του ο κ. Τραγάκης άκουσε με ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις του Προέδρου και των μελών της Διοίκησης και υποσχέθηκε ότι θα είναι συμπαραστάτης στην επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους.
 
Στην συνέχεια ο κ. Τραγάκης επισκέφθηκε τα γραφεία της «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ» όπου συνομίλησε με τον ιδιοκτήτη της εφημερίδας κ. Κώστα Σαραντόπουλο και τον Διευθυντή κ. Τίτο Αθανασιάδη, καθώς και με ολόκληρη την δημοσιογραφική ομάδα της εφημερίδας. Η συνάντηση με τον ιδιοκτήτη και τον Διευθυντή της ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ ήταν ιδιαίτερα θερμή, αφού ο κ. Τραγάκης συνδέεται μαζί τους με μακρόχρονη φιλία.
Print
1656 Rate this article:
No rating
Όροι χρήσηςΠολιτική ΑπορρήτουCopyright 2024 ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΤΡΑΓΑΚΗΣ
Επιστροφή πάνω