Search
× Search
Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Ομιλίες

/ Κατηγορίες: Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Θερμή Υπδοχή στον Αντιπρόεδρο της Βουλης & υπ. Βουλευτή ΝΔ Β' Πειραιά Γιάννη Τραγάκη από τους κατοίκους της Σαλαμίνας

Πειραιάς,9/9/07
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Σε εκατοντάδες πολίτες της Σαλαμίνας μίλησε σήμερα το βράδυ ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στη Β’ Πειραιά κ. Γιάννης Τραγάκης.
 
Ο κ. Τραγάκης κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα της ανεργίας, τονίζοντας τα θετικά βήματα που έκανε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, για την μείωσή της.
 
«Η Κυβέρνησή μας έβαλε στόχο την μείωση της ανεργίας και έκανε σημαντικά βήματα μπροστά. Στα τριάμισι χρόνια που πέρασαν δημιουργήθηκαν πάνω από 210.000 θέσεις εργασίας.
Η ανεργία περιορίστηκε από το 11,3 % στο 7,7%. Δεν αρκεί, όμως, αυτό. Εμείς εδώ στη Β’ Πειραιά βιώνουμε αυτό το πρόβλημα πολύ σκληρότερα από άλλες περιοχές της χώρας. Γι’ αυτό με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο Πρωθυπουργός είναι κοντά στην περιφέρειά μας.»
 
Σε αυτές τις εκλογές κρίνεται αν η χώρα θα προχωρήσει μπροστά με στόχο την ανάπτυξη, τις επενδύσεις , τις νέες θέσεις εργασίας για τα παιδιά μας, τη στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας ή στην οπισθοδρόμηση, τόνισε ο Πειραιώτης πολιτικός.  
 
«Είμαι σίγουρος για την νίκη της Νέας Δημοκρατίας, την νίκη την δική σας , γιατί μαζί πορευόμαστε, μαζί αγωνιζόμαστε χρόνια τώρα για την Σαλαμίνα και γενικότερα για την Β’ Πειραιά, δήλωσε ο κ. Τραγάκης, ο οποίος έγινε θερμά δεκτός από τους κατοίκους της Σαλαμίνας.
Print
1739 Rate this article:
No rating
Όροι χρήσηςΠολιτική ΑπορρήτουCopyright 2024 ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΤΡΑΓΑΚΗΣ
Επιστροφή πάνω