Search
× Search
Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Ομιλίες

/ Κατηγορίες: Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στην Νίκαια πραγματοποίησε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής & υπ. βουλευτής ΝΔ Β' Πειραιά Γιάννης Τραγάκης

Πειραιάς, 12/9/07
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Πάνω από 2500 πολίτες κατέκλισαν την πλατεία Δαβάκη (Περιβολάκι) και τους γύρω δρόμους, κατά την κεντρική προεκλογική ομιλία του Αντιπροέδρου της Βουλής και υποψηφίου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, στη Β΄ Πειραιά κ. Γιάννη Τραγάκη.
 
«Αυτή η ώρα είναι η ώρα των πολιτών. Είναι η ώρα η δική σας . Είναι η ώρα των συγκρίσεων. Είναι η ώρα της απόφασης να προχωρήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι, με πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή στις μεγάλες επιτακτικές μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται ο τόπος μας. Είναι η ώρα που θα πούμε ναι στην ανάπτυξη, στις επενδύσεις, στη στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων, στη μείωση της ανεργίας, στην αναβάθμιση της Β’ Πειραιά», τόνισε ο Πειραιώτης πολιτικός.
 
Στην ομιλία του ο κ. Τραγάκης έκανε ειδική αναφορά στα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που έχει δρομολογήσει η Κυβέρνηση για τη Β’ Πειραιά.
Αναφέρθηκε στην Ψυτάλλεια όπου η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έδωσε λύση. Στην ανάπλαση της λιμενοβιομηχανικής ζώνης στο Κερατσίνι και στη Δραπετσώνα, στη δημιουργία του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου στο Κερατσίνι, στις αστικές αναπλάσεις και στη μάχη για τη μείωση της ανεργίας.
 
«Αγαπητοί φίλοι σας κοιτώ στα μάτια γιατί μαζί πορευτήκαμε, μαζί αγωνιστήκαμε χρόνια τώρα για τα μικρά και μεγάλα ζητήματα της περιοχής μας.
Όλοι μαζί ενωμένοι με αποφασιστικότητα και σιγουριά να οδηγήσουμε την Β’ Πειραιά μπροστά. Να οδηγήσουμε την Ελλάδα μπροστά. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την συγκινητική σας παρουσία απόψε», κατέληξε ο κ. Τραγάκης.
Print
1820 Rate this article:
No rating
Όροι χρήσηςΠολιτική ΑπορρήτουCopyright 2024 ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΤΡΑΓΑΚΗΣ
Επιστροφή πάνω