Search
× Search
Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Ομιλίες

/ Κατηγορίες: Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Συνάντηση του Γ. Γραμματέα της ΚΟ της Ν.Δ. κ. Γ. Τραγάκη με τον γερμανό ομόλογο του (CSU) κ. H. Koschyck

Αθήνα, 20Μαΐου 2008
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
    Το άριστο επίπεδο των ελληνογερμανικών σχέσεων είχαν την ευκαιρία να επιβεβαιώσουν ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Τραγάκης με τον Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CSU) κ. H. Koschyck, τον βουλευτή κ. W. Zollerκαι συνεργάτες τους. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επίσημη επίσκεψη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του συγκυβερνώντος CSUκαι μελών της Κυβερνήσεως της Ο.Δ. της Γερμανίας στην Ελλάδα, κατά το διάστημα από 7 έως 12 Ιουλίου 2008.
 
 Κατά την διάρκεια της συζήτησης, που έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, οι δύο άνδρες συνομίλησαν επί των οργανωτικών ζητημάτων της επίσκεψης, αλλά και θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος.
 
Ο κ. Τραγάκης, αφού αναφέρθηκε στους στενούς ιστορικούς δεσμούς που συνδέουν την Ελλάδα με την Γερμανία, υπογράμμισε την ικανοποίηση του για το άριστο επίπεδο συνεργασίας των δύο χωρών σε μια σειρά ζητημάτων και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η επικείμενη επίσημη επίσκεψη, του Ιουλίου, θα επαναβεβαιώσει τις εξαιρετικές διμερείς σχέσεις.
Print
1534 Rate this article:
No rating
Όροι χρήσηςΠολιτική ΑπορρήτουCopyright 2024 ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΤΡΑΓΑΚΗΣ
Επιστροφή πάνω