Search
× Search
Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Ομιλίες

/ Κατηγορίες: Δελτία Τύπου

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής & υπ. Βουλευτής ΝΔ Β' Πειραιά Γ. Τραγάκης σε Γυμνάσια & Λύκεια της Περιφέρειας για τον αγιασμό της νέας χρονιάς

 
Πειραιάς, 11/9/07
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Κοντά σε εκατοντάδες μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης βρέθηκε σήμερα το πρωί, κατά τον Αγιασμό, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄ Πειραιά κ. Γιάννης Τραγάκης.
 
Ο κ. Τραγάκης συνομίλησε με μαθητές του 3ου Γυμνασίου Νίκαιας και του 1ου ΤΕΕ Κορυδαλλού, άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς τους για τις καινοτομίες στη μάθηση αλλά και τις βαθιές τομές που χρειάζονται στον ευαίσθητο χώρο της παιδείας.
 
Οι προτάσεις μας είναι συγκεκριμένες και εφαρμόσιμες και πάνω απ΄ όλα, έχουν επίκεντρο την αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης, έχουν επίκεντρο το αύριο που είστε εσείς, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τραγάκης.
 
«Με περισσότερες επενδύσεις σε ανθρώπινους πόρους, με καινοτομίες στη διδασκαλία και στη μάθηση, με μεταρρυθμίσεις που επιδιώκουν την αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης, προχωράμε μπροστά.
Σε αυτό το εθνικό θέμα, το θέμα της παιδείας, χρειάζονται βαθιές τομές, νέες τεχνολογίες, νέες βασικές γνώσεις, για να πάμε την Ελλάδα μπροστά για να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις των καιρών» τόνισε μεταξύ άλλων, ο κ. Τραγάκης και ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς.
Print
1701 Rate this article:
No rating
Όροι χρήσηςΠολιτική ΑπορρήτουCopyright 2024 ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΤΡΑΓΑΚΗΣ
Επιστροφή πάνω