Search
× Search
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ομιλίες

Τηλεδιάσκεψη του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Κίνας,  κ. Ιωάννη Τραγάκη με τον κινέζο ομόλογό του, κ. Bai Chunli.
/ Κατηγορίες: Δελτία Τύπου

Τηλεδιάσκεψη του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Κίνας, κ. Ιωάννη Τραγάκη με τον κινέζο ομόλογό του, κ. Bai Chunli.

Ο Προέδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Κίνας κ. Ιωάννης Τραγάκης είχε σήμερα διαδικτυακή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ομάδας Φιλίας Κίνας - Ελλάδας κ. Bai Chunli.

 

Κατά τη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η μακρόχρονη και ιστορική φιλία που συνδέει τους δύο λαούς και επισημάνθηκε η εμβάθυνση της συνεργασίας των δύο χωρών, καθώς και η ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ Κίνας – Ε.Ε.. 

 

Ο κ. Τραγάκης τόνισε ότι η έμπρακτη και διαχρονική συνεργασία αποφέρει αμοιβαίο όφελος για τις δύο χώρες στην οικονομία, στη ναυτιλία, στον τουρισμό και στον πολιτισμό. Επίσης, αναφέρθηκε στην διεύρυνση του διαλόγου μεταξύ Κίνας – Ε.Ε. για θέματα όπως η αντιμετώπιση της πανδημίας, η κλιματική αλλαγή και το μεταναστευτικό.

 

Και οι δύο πλευρές, συμφώνησαν στη σημασία της πολιτικής εμπιστοσύνης, της εμβάθυνσης των διμερών σχέσεων, καθώς και των ευκαιριών τόσο σε διμερές επίπεδο όσο και σε διεθνές.  

Print
988 Rate this article:
No rating
Όροι χρήσηςΠολιτική ΑπορρήτουCopyright 2024 ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΤΡΑΓΑΚΗΣ
Επιστροφή πάνω