Search
× Search
Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Συνεντεύξεις

Σημεία της συνέντευξης του Βουλευτή Β’ Πειραιά κ. Γιάννη Τραγάκη στην ΕΡΤ

Σημεία της συνέντευξης του

υπ. Βουλευτή Β’ Πειραιά

κ. Γιάννη Τραγάκη

στην ΕΡΤ

στην εκπομπή ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

 

 

Για το πρόγραμμα της Ν.Δ.:

 

Για το πρόγραμμα της Ν.Δ. εργάστηκαν εκατοντάδες άνθρωποι, από εργάτες και αγρότες μέχρι επιστήμονες και καθηγητές πανεπιστημίου, υπό την εποπτεία βέβαια του Κωστή Χατζηδάκη. Σημασία δεν έχει το ότι βγάλαμε πρόγραμμα, ένα πρόγραμμα έχουν όλοι, σημασία έχει ότι αυτό το πρόγραμμα είναι κοστολογημένο. Μάλιστα, ο Μπαρόζο, όταν πριν από ένα μήνα πήγε στους Δελφούς και του παρουσιάστηκε το πρόγραμμα της Ν.Δ., είπε ότι για πρώτη φορά βλέπω κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης και εν δυνάμει κυβέρνηση να έχει κοστολογημένο πρόγραμμα.

 

Για τις προτεραιότητες της Ν.Δ.:

 

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. έδωσε χθες συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό και ανέλυσε τις θέσεις της Ν.Δ.. Εμείς δίνουμε προτεραιότητα στην Υγεία, την Παιδεία και στην Ασφάλεια. Είπε, επίσης, ότι οι πρώτες μεγάλες ανάγκες προσλήψεων είναι σε νοσηλευτικό προσωπικό, σε καθηγητές και σε πρώτη φάση σε 1.500 αστυνομικούς.

 

Εμείς, όμως, δίνουμε μεγάλη βάση στην οικονομία, γιατί αυτό είναι και το κυρίαρχο αίτημα όλων των πολιτών. Εμείς που πολιτευόμαστε σε περιφέρειες όπως η Β’ Πειραιά, ξέρουμε ότι το κυρίαρχο ερώτημα είναι τι θα γίνει με τις δουλείες. Δουλειές, δουλειές, δουλειές, ζητάει ο κόσμος. Πως θα γίνει αυτό; Μόνο με την ανάπτυξη της οικονομίας. Και ανάπτυξη θα έρθει με επενδύσεις και ποιος μπορεί να κάνει επενδύσεις; Μπορεί το Δημόσιο να κάνει τον επιχειρηματία; Όχι, όπου το έκανε απέτυχε. Μπορούμε να φέρουμε επενδύσεις από τον ιδιωτικό τομέα.

 

Για την αυτοδυναμία:

 

Εμείς μιλάμε για αυτοδύναμη Ελλάδα. Αυτό σημαίνει, ότι αυτός ο τόπος δεν αντέχει άλλους κραδασμούς, θα πρέπει μετά τις εκλογές να βγει μια ισχυρή κυβέρνηση και αυτό προϋποθέτει ότι η Ν.Δ. θα έχει το μεγαλύτερο, δυνατό ποσοστό. Αυτή είναι η επιδίωξη μας. Να προσελκύσουμε και ανθρώπους που δεν μας ψήφισαν, να ακούσουν το πρόγραμμα μας, να ακούσουν την ιδεολογία μας και εάν συμφωνούν να έρθουν κοντά μας.

 

 

 

Print
1835 Rate this article:
No rating
Όροι χρήσηςΠολιτική ΑπορρήτουCopyright 2024 ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΤΡΑΓΑΚΗΣ
Επιστροφή πάνω