Search
× Search
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συνεντεύξεις

Συνέντευξη του υποψήφιου Βουλευτή Β' Πειραιά, Γιάννη Τράγακη, για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου στο Ρ/Σ ΣΚΑΪ

Για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου:

 

Σε αυτές τις εκλογές συγκρούονται η αλήθεια με το ψέμα, το συγκροτημένο και κοστολογημένο πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη με τις αποσπασματικές και συνήθως λανθασμένες, λόγω πανικού, κινήσεις της απερχόμενης κυβέρνησης.

 

Από την πλευρά μου θα ήθελα να κάνω μια επισήμανση, η οποία δεν έχει προσεχθεί ιδιαίτερα. Θα ήθελα να  αναφερθώ σε αυτό που συνέβη στις Επιτροπές ΔΕΚΟ και τις ανεξάρτητες αρχές, τις συνταγματικά κατοχυρωμένες και όλες τις άλλες. Το 70% όσων έχουν διορισθεί σε αυτές είναι όλοι με καταγωγή ΣΥΡΙΖΑ, αντιλαμβάνεστε ότι με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να αλώσουν το κράτος. Αρκεί να σας θυμίσω ότι στην Επιτροπή Ανταγωνισμού με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε η πρώην σύμβουλος του Πρωθυπουργού και πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, η κα. Θάνου. Παρά τις αντιδράσεις όλων μας, διότι η Επιτροπή Ανταγωνισμού είναι μια πολύ σοβαρή επιτροπή, ελέγχει τις δραστηριότητες όλου του ελεύθερου εμπορίου.

 

Για αυτό, η πρώτη μας επιλογή θα πρέπει να είναι να αποκαταστήσουμε στις ανεξάρτητες αρχές και τις ΔΕΚΟ τη νομιμότητα και την εμπιστοσύνη όλου του ελληνικού λαού.

Print
1820 Rate this article:
No rating
Όροι χρήσηςΠολιτική ΑπορρήτουCopyright 2024 ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΤΡΑΓΑΚΗΣ
Επιστροφή πάνω