Search
× Search
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Δελτία Τύπου

/ Κατηγορίες: Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ενημέρωση του Πρύτανη της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης της Αυστραλίας κ. Gary Banks στο Ελληνικό Κοινοβούλιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ομιλία του Πρύτανη της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης
της Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας κ. Gary Banksκατά την κοινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.
 
Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων κ. Ιωάννης Τραγάκης προήδρευσε κατά την κοινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, στην οποία μίλησε ο Πρύτανης της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης της Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας κ. Gary Banks, σχετικά με θέματα χρηστής διαχείρισης, διαφάνειας, διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και παραγωγικότητας στην Αυστραλία.
Ο κ. Τραγάκης, καλωσόρισε τον κ. Banks στην Ελλάδα και το Ελληνικό Κοινοβούλιο, εξήρε την προσωπικότητα του, ενώ αναγνώρισε ότι το βιογραφικό σημείωμα του καθηγητή, η σημαντική συνεισφορά του στην οικονομική ανάπτυξη της Αυστραλίας και τα διδάγματα της πλούσιας και πολύχρονης εμπειρίας του σε θέματα δημόσιας πολιτικής μπορούν να αποδειχθούν ουσιαστική πηγή τεχνογνωσίας για την Ελλάδα.
Ο καθηγητής κ. Banks, ευχαρίστησε την Ελληνική Βουλή για την πρόσκληση που του απεύθυνε και παρουσίασε, στις αρμόδιες επιτροπές, με αναλυτικό τρόπο την ομιλία γύρω από το Αυστραλιανό μοντέλο διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων.
 
Print
1493 Rate this article:
No rating
Όροι χρήσηςΠολιτική ΑπορρήτουCopyright 2024 ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΤΡΑΓΑΚΗΣ
Επιστροφή πάνω