Search
× Search
Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024

Δελτία Τύπου

/ Κατηγορίες: Δελτία Τύπου

Ο Γ. Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. κ. Γ. Τραγάκης θα παραστεί ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κώστα Καραμανλή στις εορταστικές εκδηλώσεις της 28

Αθήνα, 26 Οκτωβρίου 2009
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδος της Ν.Δ., Βουλευτής Β’ Πειραιά, κ. Ιωάννης Τραγάκης, θα παραστεί, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνου Καραμανλή, στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στη Μακεδονική πρωτεύουσα από τις 26 – 28 Οκτωβρίου 2009, για την εορτή του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου και τις ιστορικές Επετείους της απελευθέρωσης της πόλεως και της 28ης Οκτωβρίου.
 
Τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 11.00 ο Γ. Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., θα παραστεί στην Δοξολογία που θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, καθώς και στη δεξίωση που θα παραθέσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, με την ευκαιρία της 97ης επετείου της απελευθέρωσης της πόλης, στις 21.00 στο νέο Δημαρχιακό Μέγαρο.
 
Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 20.00, ο κ. Τραγάκης θα παραστεί στο Δείπνο που θα παραθέσει ο Διοικητής του Γ’ Σώματος Στρατού προς τιμήν της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης.
 
Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 10.30 ο κ. Τραγάκης θα εκπροσωπήσει, επίσης, τον Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή, στην κατάθεση στεφάνου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Ηρώο του Γ’ Σ.Σ., καθώς και στην παρέλαση που θα ακολουθήσει στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Print
1462 Rate this article:
No rating
Όροι χρήσηςΠολιτική ΑπορρήτουCopyright 2024 ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΤΡΑΓΑΚΗΣ
Επιστροφή πάνω