Search
× Search
Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024

Δελτία Τύπου

/ Κατηγορίες: Δελτία Τύπου

Ο Γ. Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. κ. Γ. Τραγάκης στην 11η Σύνοδο των Επικεφαλής των Κ.Ο. του ΕΛΚ - ΕΔ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο - Βρυξέλλες 16- 17 Νοε

Αθήνα, 13 Νοεμβρίου 2009
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Τραγάκης αναχωρεί τη Δευτέρα για τις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στην 11η Σύνοδο των Επικεφαλής των Εθνικών Κοινοβουλευτικών Ομάδων του ΕΛΚ – ΕΔ των κρατών μελών της Ε.Ε. Η Σύνοδος θα πραγματοποιηθεί στις 16 & 17 Νοεμβρίου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με θέματα Ημερησίας Διατάξεως:
 
  • Οικονομική & Χρηματοπιστωτική Κρίση. Υπάρχει διέξοδος;
 
  • Η τρέχουσα κατάσταση στην Ευρώπη, μετά το Ιρλανδικό δημοψήφισμα και οι μελλοντικές προοπτικές για την υλοποίηση της Συνθήκης της Λισσαβόνας.
 
 
Στο περιθώριο της συνόδου, ο κ. Τραγάκης θα έχει συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΛΚ και ευρωβουλευτή κ. AntonioLopezIsturiz, στην έδρα του ΕΛΚ, όπου θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις σε σειρά θεμάτων.
 
Ολοκληρώνοντας τις επαφές του, ο κ. Τραγάκης, θα συναντηθεί με την ολομέλεια των Ευρωβουλευτών ΝΔ και την επικεφαλής κ. Μαριέττα Γιαννάκου.
Print
1393 Rate this article:
No rating
Όροι χρήσηςΠολιτική ΑπορρήτουCopyright 2024 ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΤΡΑΓΑΚΗΣ
Επιστροφή πάνω