Search
× Search
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δελτία Τύπου

Προεκλογική ομιλία του υπ. Βουλευτή Β' Πειραιά, Ιωάννη Τραγάκη, στο Πέραμα
/ Κατηγορίες: Δελτία Τύπου

Προεκλογική ομιλία του υπ. Βουλευτή Β' Πειραιά, Ιωάννη Τραγάκη, στο Πέραμα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Μεγάλη προεκλογική ομιλία πραγματοποίησε, χθες, ο υποψήφιος Βουλευτής Β’ Περιφέρειας Πειραιά, τ. Αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Τραγάκης, στο Πέραμα. Στο ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο Δημαρχείο Περάματος τίμησαν με την παρουσία τους στελέχη του αυτοδιοικητικού χώρου και πλήθος κόσμου.

 

Ο κ. Τραγάκης, αφού, ευχαρίστησε τους συμπολίτες του για τη δυναμική τους παρουσία, σημείωσε ότι οι βουλευτικές εκλογές ξεκινάνε από το μηδέν και κάλεσε τον κόσμο σε συστράτευση: «Δεν έχει κριθεί τίποτα, το αποτέλεσμα δεν είναι δεδομένο. Το μεγάλο διακύβευμα των εκλογών είναι το μέλλον της πατρίδα μας. Θα πάμε την Ελλάδα επιτέλους μπροστά, με μια σταθερή και αποφασιστική κυβέρνηση ή θα μπλέξουμε σε περιπέτειες και το χάος της απλής αναλογικής;».

 

Στη συνέχεια, ανέπτυξε τις τρεις βασικές προτεραιότητες της Ν.Δ., που είναι η μείωση των φόρων και των εισφορών, η προσέλκυση μεγάλων ιδιωτικών επενδύσεων, όπως της Cosco στο λιμάνι του Πειραιά, με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και η κοινωνική συνοχή, με την προστασία των πιο αδύναμων κοινωνικών ομάδων. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Η λέξη κλειδί, ιδιαίτερα για την περιφέρεια μας και για το Πέραμα είναι μία: δουλειές, δουλειές, δουλειές».

 

Ολοκληρώνοντας, ο κ. Τραγάκης μίλησε σε πιο προσωπικό τόνο: «Η σημερινή σας παρουσία είναι συγκλονιστική, εσείς ήσαστε πάντα η πηγή από την οποία αντλώ δύναμη να συνεχίσω. Με ξέρετε, με έχετε αξιολογήσει και με έχετε τιμήσει με τη ψήφο σας πολλές φορές. Για αυτό σας κοιτάζω στα μάτια, και σας ζητώ να με κρίνετε σωστά ακόμα μια φορά, γιατί γνωρίζετε ότι την επόμενη ημέρα θα είμαι και εγώ δίπλα σας».

Print
2346 Rate this article:
5.0
Όροι χρήσηςΠολιτική ΑπορρήτουCopyright 2024 ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΤΡΑΓΑΚΗΣ
Επιστροφή πάνω