Search
× Search
Τρίτη, 7 Μαΐου 2024

Δελτία Τύπου

/ Κατηγορίες: Δελτία Τύπου

Συνάντηση του Α' Αντιπροέδρου της Βουλής κ. Γιάννη Τραγάκη με τον Ομογενή Πολιτειακό Γερουσιαστή της πολιτείας Rhode Island κ. Λ. Ραπτάκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
            Συνάντηση με τον Ομογενή Πολιτειακό Γερουσιαστή της Πολιτείας RhodeIsland των Η.Π.Α. κ. Λεωνίδα Ραπτάκη είχε σήμερα, Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου, ο Ά Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Γιάννης Τραγάκης.
Ο κ. Τραγάκης, αφού καλωσόρισε τον κ. Ραπτάκη στη Χώρα μας τον ευχαρίστησε για τους αγώνες που έχει δώσει για την ανάδειξη των ελληνικών θεμάτων διεθνώς και ιδιαίτερα για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε στο ζήτημα των Σκοπίων. Οι δύο άνδρες, επίσης, συνομίλησαν για θέματα της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης του Ελληνισμού (ΠΑ.Δ.Ε.Ε.), της οποίας ο κ. Ραπτάκης είναι δραστήριο μέλος, θέματα της Ομογένειας, αλλά και θέματα ειδικότερου ελληνικού ενδιαφέροντος.
Τέλος, ο Ά Αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Γιάννης Τραγάκης, υπογράμμισε το εξαιρετικό επίπεδο των ελληνοαμερικανικών σχέσεων και εξέφρασε την ικανοποίηση για την στήριξη της κυβέρνησης των Η.Π.Α. και του Προέδρου Ομπάμα στις ελληνικές προσπάθειες για την αντιμετώπιση της κρίσης.
Print
1481 Rate this article:
No rating
Όροι χρήσηςΠολιτική ΑπορρήτουCopyright 2024 ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΤΡΑΓΑΚΗΣ
Επιστροφή πάνω