Search
× Search
Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Δηλώσεις

/ Κατηγορίες: Δηλώσεις

Απόσπασμα των δηλώσεων του Αντιπροέδρου της Βουλής Ιωάννη Τραγάκη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA – Δευτέρα 6 Αυγούστου

Απόσπασμα των δηλώσεων του Αντιπροέδρου της Βουλής Ιωάννη Τραγάκη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA – Δευτέρα 6 Αυγούστου 2007.
 
 
Καλεσμένος της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Ιωάννης Τραγάκης κληθείς να σχολιάσει το προεκλογικό κλίμα των ημερών δήλωσε:
 

«Θα συνιστούσα και στα δύο μεγάλα κόμματα να μην προβούν σε αρνητική διαφήμιση, η μαύρη διαφήμιση δεν προσφέρει σε κανέναν. Είναι καλό για τον τόπο τα κόμματα, κατά την προεκλογική περίοδο, να εκθέσουν τις θέσεις και τα προγράμματα τους γιατί απευθύνονται σε σκεπτόμενους ψηφοφόρους του μεσαίου χώρου. Ψηφοφόρους που δεν ψηφίζουν με βάση το συναίσθημα, τις κραυγές και το σκληρό ροκ, αλλά με βάση την λογική, το μυαλό και τις θέσεις των κομμάτων. Τέτοιες θέσεις έχει μόνο η Νέα Δημοκρατία η οποία και θα κερδίσει τις εκλογές. Αυτό, άλλωστε, καταγράφεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις όπου τόσο στην πρόθεση ψήφου όσο και στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται σταθερά. Μην ξεχνάτε ότι στο τέλος λειτουργεί πάντα και η λεγόμενη συσπείρωση της κάλπης, γιατί ο Έλληνας ψηφοφόρος θέλει να εκλέξει τον νικητή, θέλει να εκλέξει αυτόν που θα τον κυβερνήσει».

Print
953 Rate this article:
No rating
Όροι χρήσηςΠολιτική ΑπορρήτουCopyright 2024 ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΤΡΑΓΑΚΗΣ
Επιστροφή πάνω