Search
× Search
Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Δηλώσεις

/ Κατηγορίες: Δηλώσεις

Δήλωση του Αντιπροέδρου της Βουλής και υπ. Βουλευτή Ν.Δ. της Β’ Πειραιά, Ιωάννη Τραγάκη, για την συμμετοχή του Πρωθυπουργού στο ψηφοδέλτιo της Β' Πειρ

 

Δήλωση του Αντιπροέδρου της Βουλής και υπ. Βουλευτή Ν.Δ. της Β’ Πειραιά, Ιωάννη Τραγάκη, για την συμμετοχή του Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή στο ψηφοδέλτιο της Β’ Περιφέρειας του Πειραιά – Τρίτη 28 Αυγούστου 2007.

 

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για την Περιφέρεια μας το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής προτίμησε το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Β’ Πειραιά.

 

Η κίνηση αυτή του Πρωθυπουργού έχει ιδιαίτερη πολιτική και συμβολική αξία: σηματοδοτεί, με σαφήνεια, την απόφαση του να βρίσκεται κοντά στον απλό πολίτη της περιφέρειας μας - τον εργαζόμενο, τον χαμηλόμισθο, τον χαμηλοσυνταξιούχο - και ταυτόχρονα εκπέμπει δυνατά το στίγμα της πολιτικής του βούλησης, ότι αυτή η κυβέρνηση θα συνεχίσει την προσπάθεια για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της καθημερινότητας.
 
Μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες πολιτικής διαδρομής και προσφοράς στον τόπο που με αξίωσε επανειλημμένα με την ψήφο του, αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος που για πρώτη φορά εν ενεργεία Πρωθυπουργός – και μάλιστα από τους πιο δημοφιλείς που γνώρισε ο τόπος – θα τιμήσει με την υποψηφιότητα του το ψηφοδέλτιο της περιφέρειας μας».
Print
920 Rate this article:
No rating
Όροι χρήσηςΠολιτική ΑπορρήτουCopyright 2024 ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΤΡΑΓΑΚΗΣ
Επιστροφή πάνω