Search
× Search
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δηλώσεις

/ Κατηγορίες: Δηλώσεις

Δήλωση του Προέδρου Επιτροπής Δεοντολογίας και Βουλευτή Β’ Πειραιά, κ. Γιάννη Τραγάκη, μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη

Δήλωση του

Προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ν.Δ.,

Βουλευτή Β’ Πειραιά

κ. Γιάννη Τραγάκη

μετά την στρατιωτική παρέλαση στη Θε4σσαλονίκης

για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου  

 

 

«Εκ μέρους του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη,θα ήθελα να εκφράσω την ευαρέσκεια, αλλά και την υπερηφάνεια μου, για τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας, για τα στρατευμένα μας παιδιά και για όλα τα τμήματα που παρέλασαν σήμερα.

Σήμερα, είναι ημέρα μνήμης, περισυλλογής και μίμησης. Μνήμης,  γιατί πρέπει να τιμάμε τα θύματα του πολέμου 1940 – 1941, που έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία και την Ελλάδα, μίμησης και περισυλλογής γιατί αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει η Ελλάδα θα πρέπει όλοι μαζί οι Έλληνες, ενωμένοι όπως και τότε που καταφέραμε να νικήσουμε, να μπορέσουμε να περάσουμε τις δυσκολίες που υφίσταται ο τόπος μας.

Ο λοχαγός, ο σμηναγός, όλοι κάνουν το καθήκον τους.  Ο δε ιπτάμενος σμηναγός μας έδωσε σήμερα το μήνυμα της συνεννόησης και της ένωσης και όλοι μαζί, με ψηλά το κεφάλι, θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.

Χρόνια πολλά σε όλους.

Ζήτω η Θεσσαλονίκη, ζήτω η Μακεδονία».

Print
1790 Rate this article:
No rating
Όροι χρήσηςΠολιτική ΑπορρήτουCopyright 2024 ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΤΡΑΓΑΚΗΣ
Επιστροφή πάνω