Search
× Search
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ομιλίες

/ Κατηγορίες: Ομιλίες, Δελτία Τύπου

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Βουλευτή Β’ Περιφέρειας Πειραιά και Προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΝΔ Γιάννη Τραγάκη

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτικού του γραφείου πραγματοποίησε, χθες, ο Βουλευτής Β’ Περιφέρειας Πειραιά, Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας, τ. Αντιπρόεδρος της Βουλής και πρ. Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., Γιάννης Τραγάκης, στο ασφυκτικά γεμάτο από τους φίλους του Δημαρχείο της Νίκαιας.

Ο κ. Τραγάκης, αφού, ευχαρίστησε τους συμπολίτες του για τη δυναμική τους παρουσία, σημείωσε ότι το 2019 θα είναι μια σπουδαία χρονιά για τη Ελλάδα, καθώς όποτε και αν γίνουν οι εθνικές εκλογές η Ν.Δ. θα είναι πρώτο κόμμα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας.

Στη συνέχεια, άσκησε σκληρή κριτική στον Πρωθυπουργό, Α. Τσίπρα, κατηγορώντας τον ότι πρόδωσε και εξαπάτησε τους Έλληνες, τους έπνιξε στους φόρους και τις εισφορές και ότι εκχώρησε «μακεδονική» γλώσσα και εθνότητα στους Σκοπιανούς.

Ο κ. Τραγάκης, ανέπτυξε επίσης τις τρεις βασικές προτεραιότητες της Ν.Δ., που είναι η μείωση των φόρων και των εισφορών, η διαμόρφωση του ρυθμιστικού πλαισίου για τη προσέλκυση μεγάλων ιδιωτικών επενδύσεων και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και η κοινωνική συνοχή, με την προστασία των πιο αδύναμων κοινωνικών ομάδων.

Ολοκληρώνοντας, ο κ. Τραγάκης κάλεσε τους φίλους του σε εκλογική συστράτευση: «Οι δημοσκοπήσεις μας δίνουν πρώτο κόμμα και με αυτοδυναμία, αλλά πρέπει να ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δουλειά ακόμη να κάνουμε μπροστά μας και ότι κάθε ψήφος μετράει. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι. Αν δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη, το 2019 θα είναι η χρονιά της μεγάλης πολιτικής αλλαγής».

Print
1687 Rate this article:
No rating
Όροι χρήσηςΠολιτική ΑπορρήτουCopyright 2024 ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΤΡΑΓΑΚΗΣ
Επιστροφή πάνω