Search
× Search
Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Συνεντεύξεις

/ Κατηγορίες: Συνεντεύξεις

Συνέντευξη στην εφημερίδα "ΦΩΣ"

 

Και από την Βουλή έχουμε παρασκήνιο. Μιλήσαμε με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής, τον ένθερμο γαύρο βουλευτή της Ν.Δ., Ιωάννη Τραγάκη. Θυμάστε μια μεγάλη συνέντευξη που του είχαμε κάνει προ καιρού, στην οποία ήταν καταπέλτης. Ψάξαμε να μάθουμε τι έγινε με τα dvd για την διαιτησία που έστειλε ο Παναθηναϊκός στους βουλευτές, πως τα αντιμετώπισαν, τι συζητήσεις έγιναν, τι πλάκες έκαναν οι Ολυμπιακοί βουλευτές στους Παναθηναϊκούς μετά το ντέρμπι. Μας είπε, λοιπόν, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής:

 

ΔΗΜ: Στον Καραμανλή κάνατε καμιά πλάκα; Τις προάλλες μου λέγατε γι’ αυτόν ενδιαφέροντα πράγματα και τον πειράζατε.

«Ιωάννης Τραγάκης»: Έπαψα τώρα να τον πειράζω, διότι είναι μεν ωραίος φίλαθλος, αλλά πιθανόν να ενοχλείται αβάστακτα πλέον με την τόσο καθοδική πορεία της ομάδας του και τις τόσες πίκρες…Όμως, τους άλλους τους κάναμε σκόνη!

 

ΔΗΜ: Δηλαδή;

«Ιωάννης Τραγάκης»: Έφαγαν πολλή καζούρα οι Παναθηναϊκοί βουλευτές από τους Ολυμπιακούς, τόσο με τα dvd του ΠΑΟ που εστάλησαν στη Βουλή πρίνε από το ματς, όσο ακόμη περισσότερο μετά την ήττα τους στο ντέρμπι…Χοντρές πλάκες κάναμε στον Κουλούρη και στον Μεϊμαράκη και στον Βουλγαράκη, αφού αυτοί είναι σφόδρα Παναθηναϊκοί.

 

ΔΗΜ: Εσείς είδατε το dvd που σας έστειλε ο Παναθηναϊκός;

«Ιωάννης Τραγάκης»: Όχι παιδί μου, όπως μου ήρθε έτσι το έστειλα!..

 

ΔΗΜ: Που;

«Ιωάννης Τραγάκης»: Στα σκουπίδια! Κοιτάξτε, ακόμα και στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη, μπορείς να βρεις φάσεις που να ευνοήθηκε η μια ή η άλλη ομάδα. Μπορείς να μοντάρεις όμως έτσι τα πλάνα, που να δείχνουν μόνο τις φάσεις που αδικήθηκες εσύ! Αυτοί, λοιπόν, που έφτιαξαν το περιβόητο dvd μοντάροντας πλάνα μόνο εις βάρος τους, αποδεικνύουν ή ότι δεν ξέρουν το ποδόσφαιρο ή ότι μας περνάνε εμάς για άσχετους με το άθλημα. Πρόκειται για αστειότητες.

 

ΔΗΜ: Ήσασταν στο Καραϊσκάκη με τον Παναθηναϊκό;

«Ιωάννης Τραγάκης»: Βεβαίως.

 

ΔΗΜ: Είχε έρθει κανένας Παναθηναϊκός βουλευτής;

«Ιωάννης Τραγάκης»: Όχι, μόνο Ολυμπιακοί βουλευτές ήμασταν. Δεν τολμάει να εμφανιστεί κανείς Παναθηναϊκός εκεί, μετά τα επεισόδια της Λεωφόρου με τον Ευθυμιάδη.

 

ΔΗΜ: Και κάτι ακόμη. Είστε υπέρ του να μείνει ο Μαλεζάνι στον Παναθηναϊκό; Την ατάκα την ωραία περιμένω, που ξέρω ότι λέτε.

«Ιωάννης Τραγάκης»: Μα τώρα πρέπει να κρατήσει ο Παναθηναϊκός τον Μαλεζάνι, τον Κονσεϊσάο και τον Μπίσκαν, διότι τα «παλτά» χρειάζονται πολύ στους…μείον 12 βαθμούς! Κάνει πολύ κρύο εκεί! Άσε που έρχεται και βαρυχειμωνιά, όπως λένε οι μετεωρολόγοι!

Print
1586 Rate this article:
No rating
Όροι χρήσηςΠολιτική ΑπορρήτουCopyright 2024 ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΤΡΑΓΑΚΗΣ
Επιστροφή πάνω