Search
× Search
Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Συνεντεύξεις

/ Κατηγορίες: Συνεντεύξεις

Συνέντευξη στον ALPHA

 

Για το άνοιγμα των λογαριασμών της Ελβετίας  στην εκπομπή «Παιχνίδι Εξουσίας» με τους Βασίλη Σκουρή και Βασίλη Χιώτη:
«Αυτό που περιμέναμε τόσο καιρό για το άνοιγμα των λογαριασμών θα γίνει. Αναμένουμε το άνοιγμα αυτών των λογαριασμών και από εκεί θα κριθούν όλα. Εύχομαι να μην υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα και μη υπαρχόντων πολιτικών προσώπων, η ολομέλεια της Βουλής δεν έχει καμία ανάμειξη. Τέρμα. Υπάρχει πιθανότητα να υπάρξουν άλλα πρόσωπα, με τα οποία δεν θα ασχοληθεί η Βουλή, αλλά ο Εισαγγελέας».

 

Αυτό το έγγραφο που λέει ο κ Λοβέρδος που εστάλη και δεν το στείλατε εσείς, ποιος μπορεί να το έστειλε;
«Μέσα στο έγγραφο που στείλαμε αναφέρονταν η απόφαση της προέδρου της Βουλής, στείλαμε και όλα τα άλλα αντίγραφα των εγγράφων που έπρεπε. Ένα από τα έγγραφα ήταν το έγγραφο βάσει του οποίου συστάθηκε η επιτροπή. Συστηθεί από την έκθεση του εισαγγελέα. Στείλαμε και αυτό το έγγραφο. Που ο ψόγος; Η έκθεση του εισαγγελέα και τα άλλα επισυναπτόμενα έγγραφα εστάλησαν από το Υπ. Δικαιοσύνης».

 

Το Υπ. Δικαιοσύνης μπορεί να συμπληρώνει έγγραφα της Επιτροπής;
«Δεν συμπληρώνει, στέλνει τα επισυναπτόμενα έγγραφα».

 

Μας είχατε πει ότι είχατε βάλει ένα γραφείο στη Γενεύη και παρακολουθούσε την διαδικασία:
«Εγώ θα έβαζα γραφείο; Υπάρχουν δύο δικηγορικά γραφεία της Ελβετίας που έχουν ασχοληθεί με το θέμα και έχουν ασχοληθεί μάλλον αρνητικά. Από τη στιγμή που οι Ελβετοί μας ζητούσαν 3 φορές τα ίδια πράγματα είναι λογικό ότι κάποιος μπλόκαρε την υπόθεση. Λογικό ήταν και το ελληνικό δημόσιο να βάλει κάποιοι δικηγορικό γραφείο. Η βουλή δεν έχει καμία σχέση με αυτό».

 

Print
1361 Rate this article:
No rating
Όροι χρήσηςΠολιτική ΑπορρήτουCopyright 2024 ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΤΡΑΓΑΚΗΣ
Επιστροφή πάνω