Search
× Search
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συνεντεύξεις

Συνέντευξη στο ONE CHANNEL

Συνέντευξη στο ONE CHANNEL

Στην εκπομπή One Line Weekend μίλησε ο βουλευτής Β’ Πειραιώς της ΝΔ Γιάννης Τραγάκης.

Ο αρχαιότερος βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, ο οποίος εκλέγεται ανελλιπώς από το 1974 εκτίμησε πως η παρούσα βουλή «θα είναι μία από τις καλύτερες της αντιπολίτευσης» και πρόσθεσε ότι «ξεκινά μια περίοδος που κλείνει τους δεσμούς με το παρελθόν». Τόνισε πως «ήταν προσωπικό στοίχημα του Κυριάκου Μητσοτάκη να μείνει εκτός βουλής η Χρυσή Αυγή», ενώ εξήρε τα αντανακλαστικά της νέας κυβέρνησης η οποία «είχε έτοιμο σχέδιο για το υπουργικό συμβούλιο και τους γενικούς και ειδικούς γραμματείς».

Υποστήριξε πως «θα υπάρξει ένας πολιτικός πολιτισμός» και ότι θα επιδιώξουν να «κάνουμε την πολιτική και πάλι ελκυστική για τον κόσμο». Για τα δύο νέα κόμματα που μπήκαν στη Βουλή σχολίασε πως «ο κ. Βαρουφάκης ήταν υπερφίαλος όπως πάντα, δεν είπε τίποτα για τα καταστροφικά του λάθη κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015» ενώ όσον αφορά τον κ. Βελόπουλο ανέφερε ότι «είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Να δούμε πως θα εξελιχθεί εντός του κοινοβουλίου». Επιπλέον ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για «τις εξαγγελίες που αφορούν την εκλογική μου περιφέρεια.

Έπρεπε να γίνει και η απομάκρυνση των φυλακών, εκτός ιστού πόλεως, αλλά και τα 204 στρέμματα στη Δραπετσώνα πρέπει να αξιοποιηθούν». Για την επιλογή Τσουβάλα ως γενικού γραμματέα Δημόσιας Τάξης σχολίασε πως «επιλέγει από τον κ. Χρυσοχοϊδη και θα κριθεί στην πράξη» ενώ για την επιλογή Μαυρωτά σημείωσε πως «ήταν επιφανής αθλητής και επελέγη ως αυτό». Τέλος, ανέφερε ότι τα επιδόματα δεν θα πειραχθούν καθόλου» από τη ΝΔ καθώς «εμείς τα είχαμε στηρίξει τότε με τη ψήφο μας».

Print
3735 Rate this article:
No rating
Όροι χρήσηςΠολιτική ΑπορρήτουCopyright 2024 ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΤΡΑΓΑΚΗΣ
Επιστροφή πάνω